Oftalmologie Veterinara

Oftalmologie Veterinara

 

Afectiunile oftalmologice de cele mai multe ori sunt dificil de observant, insa  acestea sunt foarte des intalnite. La clinica noastra le putem depista timpuriu si trata corespunzator.

9 / 100

4 Replies to “Oftalmologie Veterinara”

 1. Dear MR/MRS

  I am urgently looking for surgery for a Cocker Spaniel dog with Cataract .
  Please respond with who to contact !
  He has been seen by Dr Cristina Lelescu in Cluj Napoca
  Who recommended Surgery.
  Regards Christina

  1. Dear Christina,

   Unfortunately we don’t proced this type of surgery in our practice. You need to contact the clinic Faculty of Veterinary Medicine Bucharest (you can find the data contact online), to call for an appointment on oftalmology departament, Dr. Iuliana Ionascu. She is a great doctor and she can do this kind of surgery.

   Kind regards,
   Dr. Simona Iliescu, Metropolitan Vet.

 2. Buna seara! Am o catelusa de 1 luna si jumatate. Cred ca este partial nevazatoare sau complet nevazatoare…ideea este ca se loveste de obiecte prin casa, dar uneori am impresia ca urmareste miscarile mele si vede. Nu sunt sigura de nimic…In cazul in care ar fi nevazatoare din nastere, exista ceva ce putem face? Multumesc anticipat

  1. Buna ziua. Tinand cont de afectiune si de varsta, cel mai probabil catelusa dvs sufera de o afectiune neurologica si nu oftalmologica. Va putem ajuta in acest sens. Va rugam sa faceti o programare pentru un consult neurologic la numarul de telefon 0742177617.

   O zi frumoasa,
   Echipa Metropolitan Vet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *