Despre Noi

Despre-noi

Despre Noi – Cine suntem?

Suntem trei medici tineri si profesionisti, care au ales sa formeze aceasta echipa pentru a oferi o paleta bogata de servicii medicale veterinare si sa ofere companionilor dumneavoastra, adevarati membri ai familiei, o viata lunga si sanatoasa.

Metropolitan Vet este o clinica veterinara ce ofera servicii de inalta calitate, si in cadrul careia vei gasi servicii veterinare variate, la cele mai inalte standarde.

In cadrul clinicii Metropolitan Vet veti gasi intrunite trei caracteristici deosebit de importante ale meseriei de medic veterinar: siguranta, daruire si profesionalism.

Ce ne recomanda?

In calitate de medici veterinari, avem o vasta experienta profesionala, cumulata de-alungul anilor, atat in ceea ce priveste medicina preventiva, cat si referitor la urgentele veterinare. Pasiunea pentru medicina veterinara ne-a determinat sa ne continuam studiul, fiecare dintre noi cumuland cunostinte de specialitate in cadrul stagiilor de pregatire nationale sau internationale. Nu in ultimul rand, ne recomanda sutele de clienti multumiti ai caror companioni sunt pacientii nostri.

Doctor Simona-Maria Iliescu – medic veterinar cu competente in : cardiologie , anestezie si terapie intensiva , medicina interna , medicina de urgenta  , cititi mai multe despre Doctor Simona-Maria Iliescu aici .

Doctor Andrei Moldoveanu – medic veterinar cu competente in : medicina interna , medicina de urgenta , dermatologie , oftalmpologie , anestezie si terapie intesiva , cititi mai multe despre Doctor Andrei Moldoveanu aici .

Doctor Sergiu Bardan – medic veterinar cu competente in : chirurgie, laborator, medicina interna si  laborator biochimie sangvină , cititi mai multe despre Doctor Sergiu Bardan aici .